Så mye å gjøre, så liten tid

Må bare beklage igjen for dårlig oppdatering! Nå er jeg back in business. Dagene består for det meste av skole, lekser og sove. Jeg skal innrømme at det hardt å gå en skole hvor språket ikke er ditt eget, og det er spesielt vanskelig med fag som rettslære og matte på engelsk. Lekser er det hvert fall nok av! Det er ikke snakk om at helg er helg, lekser fra fredag til mandag er ikke uvanlig! For tiden er det mye stress med innleveringer og presentasjoner i mange av fagene..

For øyeblikket bor jeg med Daniella fra Brasil, hun er også en av de internasjonale elevene på skolen. Hun skal bytte familie, men familien hun skal flytte til har en annen student som drar hjem om ca en uke. Vi har det kjempegøy sammen og det er veldig hyggelig å ha henne her, alltid koselig med litt selskap!

Lørdag den 24.07 var vi på en tur som var arrangert for de internasjonale elevene til Gold Coast. Vi besøkte Q1 som er et av verdens høyeste boligbygg. Vi befant oss på det høyeste punktet over Gold Coast, og hadde utsikt over kysten, innlandet og utover mot havet. Det var utrolig vakkert! Vi var en tur innom Surfers Paradise og gikk langs stranden. Vi besøkte også currumbin wildlife sanctuary, hvor vi blant annet tok bilde med en koala, klappet kenguruer og så et aboriginsk danseshow.   

Forrige lørdag kom Christine fra Gold Coast og besøkte meg her i Brisbane. Vi gikk rundt i byen på lørdagen og hadde en latterfull filmkveld, før det bar tilbake til byen på søndagen, for å finne en kjole til Christines ball etter familielunsj på søndag formiddag.

Ellers står alt bra til! Jeg lever livet i herlige Australia og tar hver dag som kommer med et smil!


Selma, meg og Marta

Utsikt fra Q1, Gold Coast

Internasjonale studenter

Utsikt fra Q1, Gold CoastQ1

Surfers Paradise, Gold Coast

Surfers Paradise, Gold Coast

Meg, Marta og Selma

Meg

Surfers Paradise, Gold Coast

Gold Coast

Surfers Paradise, Gold Coast

Surfers Paradise

Bella, Carolina, Paula, meg

Meg og Selma

Meg og Marta

Gold CoastChristine i Brisbane :)

- Sofie

2 kommentarer

Hanni

05.aug.2010 kl.18:06

Hei Sofie! Jeg ante ikke at du allerede var i full gang med skole! Så fantastisk! Jeg håper du koser deg masse masse! Ha et fantastisk år! Klem fra Hanna

sofieiaustralia

12.aug.2010 kl.23:10

Hanni:Hei Hanna! Joda, her er det fullt kjør! Har hatt ordentlig skole i en måned nå. Jeg koser meg kjempemasse og tar hver dag som det kommer! Tusen takk! Lykke til med skolestart :-)

Skriv en ny kommentar

sofieiaustralia

sofieiaustralia

17, Oslo

Jente fra Oslo som nå befinner meg i Australia der jeg skal tilbringe skoleåret 2010/2011 som utvekslingselev. Bor i the Gap og er elev på The Gap State High School. Her kan du lese om mine opplevelser og det som måtte falle meg inn! Er det noe du lurer på, eller er du kanskje utvekslingselev selv? Ta gjerne kontakt på sofie_k_persson@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits